Galerie

Figuren van menselijke gestaltes. Een serie die menselijke figuren in de meest dagelijkse houdingen laat zien.

uit 2012 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Communication

Communication

2013

Uit de serie Figures. Menselijke figuren in de meest normale houdingen. Telefonerend op een muurtje. Gemaakt uit iizerdraad, ijzergaas, aluminiumcement, glasvezelgaas. Muurtje: gasbeton bewerkt. Sokkel: hardsteen. Het beeld bestaan uit 2 afzonderlijke delen.

Homo Erectus

Homo Erectus

2013

Laatste beeld in de serie mensfiguren. Homo Erectus (rechtopgaande mens) is gemaakt met behulp van: ijzerdraad, gaas, glasvezelgaas en aluminiumcement. Het beeld staat op een hardstenen sokkel.

Lying

Lying

2013

Het mesnselijk figuur beelt iemand uit die in de zon ligt te genieten. Alu.cement, draad, gaas en glasvezelgaas vorment de bestanddelen van het beeld. Een sokkel is niet nodig.

Sitting

Sitting

2013

Het mesnselijk fguur beeld iemand uit die zittend een groet uitbrengt. Alu.cement, draad, gaas en glasvezelgaas vormen  de bestanddelen van het beeld. Een sokkel is niet nodig.

Child

Child

2013

Het menselijk figuur stelt een kind voor, dat op de uitnodiging van het beeld 'Invitation' ingaat. Alu cement, draad en gaas vormen de bestanddelen van het beeld. Het beeld staat op een hardstenen voet, die bij de prijs is inbegrepen.

High Five

High Five

2013

Het menselijk figuur beeld iemand uit die een groet uitbrengt. Alu cement, draad, gaas en glasvezelgaas vormen de bestanddelen van het beeld. Het beeld staat op een hardstenen voet, die bij de prijs is inbegrepen.

Walk on

Walk on

2013

Het menselijk figuur beeld iemand uid die loopt. Alu cement, draad, gaas en glasvezeldraad vormen de bestanddelen van het beeld. Het beeld staat op een hardstenen voet, die bij de prijs is inbegrepen.

What you see?

What you see?

2013

De figuren, zittend op een bankje, beelden een situatie uit, waarbij de één in de verte tuurt en de ander zich afvraagd: Wat zie je nou? De beelden bestaan uit Alu cement, gaas, ijzerdraad en glasvezelgaas. Het bankje is van verouderd hout en het geheel staat op een hardstenen voet.

Invitation

Invitation

2012

Het menselijke figuur beeld iemand uit die uitnodigend zegt: Wie komt er in mijn huisje? Alu cement, draad, gaas en glasvezelgaas vormen de bestanddelen van het beeld. Het beeld staat op een hardstenen voet die bij de prijs is inbegrepen.